/ Auto kopen en verkopen (advertorial)

rss
Gepubliceerd: 
Laatst gewijzigd: 
17 februari 2012 11:42
17 februari 2012 12:04

ANWB Autoverkoopservice nu ook voor oudere auto’s

Vanaf 15 februari is de ANWB Autoverkoopservice ook beschikbaar voor auto’s die ouder zijn dan 12 jaar. Ook een wat oudere auto (maximaal 20 jaar) kunt u voortaan dus binnen 48 uur gegarandeerd verkopen. Tegen een goede prijs.

ANWB Autoverkoopservice nu ook voor oudere auto’s

Verkoop uw auto via de ANWB Autoverkoopservice in vier simpele stappen:

1. Maak foto’s van uw auto
We hebben zes digitale foto's van uw auto nodig: Links voor, rechts achter, zijkant, voorkant, kilometerstand en interieur. Heeft uw auto schade, maak dan ook één duidelijke foto van elk beschadigd carrosserie-onderdeel.

2. Upload de foto’s en vul online het formulier in
Vul het online vragenformulier in met kenteken, kilometerstand, opties en conditie van de auto en stuur de digitale foto’s van uw auto in. Tevens betaalt u nu de servicekosten (€ 29,75) met uw creditcard of bankpas. De Autoverkoopservice is exclusief voor ANWB-leden.

3. U ontvangt binnen 48 uur een gegarandeerd prijsaanbod
Vervolgens wordt er op uw auto geboden door een geselecteerd netwerk van ruim 200 autobedrijven. De hoogste bieding wordt u binnen twee werkdagen toegestuurd. Dit is een gegarandeerd prijsaanbod. Als u hiermee akkoord gaat heeft u uw auto feitelijk verkocht.

4. Lever uw auto in
Dan levert u uw auto (met alle papieren) in bij het inleverpunt in Apeldoorn. Een deskundige controleert of de conditie van de auto klopt met de foto's en verstrekte gegevens. Daarna is de verkoop rond en wordt het afgesproken bedrag op uw rekening gestort.

Betrouwbaar en snel
De ANWB Autoverkoopservice bestaat sinds eind 2010. Sindsdien hebben al duizenden mensen hun auto via deze snelle en betrouwbare service verkocht.

Tot dusver kon je alleen met een auto tot maximaal 12 jaar oud (vanaf bouwjaar 1999) gebruik maken van de ANWB Autoverkoopservice. Maar voortaan is de service ook beschikbaar voor auto's tot maximaal 20 jaar (vanaf bouwjaar 1991) . Ook uw wat oudere auto kunt u nu dus via de ANWB Autoverkoopservice verkopen. Zonder gedoe en binnen 48 uur! Meer weten? Ga dan nu naar de ANWB Autoverkoopservice.

Door: ANWB Autoteam
  • Deel:

Advertentie

 Goeie Vraag!

nubijlage.nl is onderdeel van de Sanoma Media Netherlands groep