/ Nuon Solar Team (advertorial)


rss
TU Delft tweede in zonne-race
Nederlandse studenten moesten alleen een Japans team voor laten gaan.

TU Delft behoudt tweede positie Solar Challenge

ADELAIDE - Japanse studenten hebben woensdag met hun op zonne-energie rijdende voertuig de World Solar Challenge gewonnen in Australië. Het Nederlandse team van de TU Delft rijdt in de tweede positie.

TU Delft pakt tweede plaats bij Solar Challenge

DARWIN - Het Nuon Solar Team van de TU Delft is een positie opgeschoven in de World Solar Challenge in Australië.

TU Delft kampt met problemen

AMSTERDAM – Het Nuon Solar Team van de TU Delft kampt op de tweede dag van de Solar Challenge in Australië nog steeds met problemen met de apparatuur van de zonnewagen Nuna5.

TU Delft derde op eerste dag Solar Challenge

DARWIN - Het Nuon Solar Team van de TU Delft is zondag op de eerste dag van de World Solar Challenge in Australië als derde geëindigd. Vanuit Darwin vertrokken 47 studententeams aan de 3010 kilometer tellende race voor zonnewagens.

World Solar Challenge van start

DARWIN - De World Solar Challenge is zondag in Australië van start gegaan. In Darwin zijn 47 studententeams, waaronder twee Nederlandse, begonnen aan de 3010 kilometer tellende race voor zonnewagens.

Kwalificatie levert tweede plaats op voor Nuna5

AMSTERDAM - Het Nuon Solar Team heeft met zonnewagen Nuna5 een goede startplaats bemachtigd tijdens de kwalificatie van de World Solar Challenge.

Team werkt aan herstel

Na de crash van Nuna5 op 3 oktober werkt het team hard aan het herstel van de auto. Zal het lukken om op tijd klaar te zijn met de reparatie zodat ze op 25 oktober aan de start kunnen verschijnen?

Nuna5 beschadigd na ongeval bij testen

In Australië heeft het Nuon Solar Team een harde klap te verwerken gekregen. Nuna5 is op de Cox Peninsula Road, vlakbij Darwin, tijdens het testrijden met een snelheid van 110 km per uur in de berm geraakt.

Problemen met zonnepaneel Nuna5

Het Nuon Solar Team lijkt opnieuw geplaagd door problemen met het zonnepaneel van Nuna5. Tijdens testen in Australië kwam het team er achter dat het zonnepaneel niet de gewenste hoeveelheid energie opbracht.

nubijlage.nl is onderdeel van de Sanoma Media Netherlands groep